Tisak memoranduma | Memorandumi i kuverte s logotipom

Memorandumi i kuverte

U poslovnoj korespodenciji najvažnije i najčešće korištene tiskovine za tvrtke i obrtnike su memorandumi i kuverte s tiskom logotipa.

Tisak memoranduma (izrada memoranduma)

Memorandume tiskamo na kvalitetnim preprint papirima, koji neće (prašinom) oštetiti Vaše skupe kolor ili crnobijele laserske ili inkjet printere. Tisak memoranduma je moguć u jednoj ili više SPOT boja ili "full color" tisak memoranduma.

Papiri za tisak memoranduma

Osim standardnog bijelog papira, u ponudi imamo i razne tonirane i strukturirane papire.*

Zatražite ponudu za tisak memoranduma Vaše tvrtke od 500 kom na više.

*Strukturirani papiri i drugi papiri za (tisak memoranduma) kupuju se po narudžbi i nisu na stalnom lageru tiskare. Cijena izrade memoranduma ovisi o ukupnoj nakladi,  te o vrsti papira, i broju boja koju klijent odredi.

Tisak na kuverte

Od najčešće kuverte "american" sa prozorom (kuverta s lijevim ili desnim prozorom) ili bez prozora, do drugih standardnih iil nestandardnih kuverti, nudimo Vam tisak logotipa i drugih poslovnih podataka Vaše tvrtke ili bilo koju poruku koju želite otisnuti na kuverte.

Usluga tiska s rabatom!

Grafički akviziteri, dizajneri i marketinške agencije, nudimo Vam uslugu tiska s posebnim rabatom!

TISKARSKE USLUGE

* Razmišljate li o tisku kataloga, brošure, letka, memoranduma, prospekta, plakata ne trebate se brinuti za nakladu, mi tiskamo i najmanje naklade.*
(*u offset tisku isplative)

Iskustvo!

Tiskara s preko trideset godina iskustva u višebojnom offset tisku!

Kontakt

Mob.: 098 767 888

E-mail: tiskara.banek@gmail.com